Το κεντρικό σπίτι διαθέτει 1 δίκλινo και 3 τρίκλινα υπνοδωμάτια, όλα με το δικό τους μπάνιο, σοφίτα με καναπέ κρεββάτι, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, 2 τζάκια, μεγάλες εξωτερικές βεράντες, μπαλκόνια στα δύο υπνοδωμάτια και Barbeque.
Το ξύλο και η πέτρα επικρατούν σε όλο τον χώρο. Στα υπνοδωμάτια τα χρώματα είναι διαφορετικά μεταξύ τους και συνδυάζονται με τα είδη ρουχισμού (παπλώματα, πετσέτες, κουρτίνες) και τα αντίστοιχα μπάνια. Τα έπιπλα είναι ξύλινα. Ακόμα υπάρχουν τραπεζάκια με καρέκλες, παραθύρες με βιβλία και γυάλινες καράφες με ποτηράκια για το παραδοσιακό τσίπουρο που προσφέρεται στον επισκέπτη.
Όλα τα μπάνια έχουν μπανιέρες, επιτοίχιες θερμαινόμενες αντιστάσεις, σώματα καλοριφέρ-σκάλα για να ζεσταίνονται οι πετσέτες και σεσουάρ.
Υπάρχει αυτονομία θέρμανσης σε όλα τα δωμάτια και ζεστό νερό επί 24ώρου βάσεως.
Υπάρχουν επίσης άλλα δύο δίκλινα δωμάτια, τα οποία έχουν ανεξάρτητη είσοδο αλλά επικοινωνούν και εσωτερικά με το κεντρικό σπίτι. Επίσης επικοινωνούν και μεταξύ τους με κοινό προθάλαμο και έχουν το καθένα δικό του μπάνιο.Το ένα από αυτά διαθέτει και τζάκι.